PAULIES: Laatste luxe appartement beschikbaar

LAATSTE LUXE APPARTEMENT MET RIANTE BEW.OPP. IN HET CENTRUM BESCHIKBAAR

Luxe, comfort en kwaliteitsvolle materialen zijn de fundamenten van dit kleinschalige gebouw met drie luxueuze appartementen met lift. Via de gemeenschappelijke hal, met bijhorende fietsenstalling, wordt iedere bezoeker verwelkomd in het privatieve gedeelte.
De gemeenschappelijke kelderverdieping heeft een gewelfd plafond, voor eenieder een privé kelder en biedt nog extra mogelijkheden voor de toekomstige bewoners.
De renovatie gebeurt met respect voor de waardevolle elementen: hoge plafonds (min. 3 meter), zichtbare balken, raampartijen, etc…De authentieke sfeer en grandeur van vroeger blijven behouden, zonder in te boeten aan modern comfort en energiezuinige technieken.
Een eigentijdse, praktische inrichting werd gehanteerd doorheen het volledige appartement op de eerste verdieping: een riante, open leefruimte met moderne keuken, berging, hal, toilet, 2 slaapkamers en een badkamer.
Het appartement heeft om en bij de 120m² aan bewoonbare oppervlakte te bieden, alsook een overdekt terras van 24m². De afwerking zal er eentje worden om U tegen te zeggen, gezien de mooie budgetten in het lastenboek.
Meer informatie nodig over dit kleinschalige, luxe renovatieproject: contacteer ons gerust 011/74 30 60.

PLUSPUNT: indien men aan de voorwaarden voldoet geniet men in 2022 van slechts 3% verkooprechten !!

PAULIES: Laatste luxe appartement beschikbaar