Onze succesverhalen

 • Philip en Anja

  Philip & Anja

  "Zeer tevreden met de verkoop van onze woning door Immo Haven, de eerste dag na het tweede bezoek al verkocht. Correcte prijsschatting en vriendelijk personeel, ... Doe zo voort!"

 • Anja, Jeroen en Guido

  Anja, Jeroen & Guido

  "Voor de verkoop van onze woning waren wij verbaasd over de snelheid en vriendelijkheid van de medewerkers van Immo Haven. Vanaf het begin tot het einde verliep alles naar wens en dit steeds met een glimlach. Onze woning was verkocht binnen 1 maand. Kortom wij zijn zeer tevreden en nogmaals een dikke merci aan het ganse team."

 • Cindy & Zoë

  Cindy & Zoë

  "Wij zijn moeder en dochter en besloten op zoek te gaan naar een nieuwe woning met een grote tuin, dit vonden we bij Immo Haven. We kregen een leuke rondleiding met alle nodige info en kregen snel alle documenten per e-mail doorgestuurd. Nadat deze aankoop rond was, hebben we dankzij hun vlotte en toffe werkwijze de verkoop van onze huidige woning ook aan hen toevertrouwd. Ook hier verliep alles - ondanks de coronamaatregelen - vlot en soepel en was ons huis in een mum van tijd verkocht!"

 • Laura en Kevin

  Laura & Kevin

  "De verkoop van ons huis is super vlot verlopen en we hebben zelf geen zorgen gehad. Geen enkele vraag is teveel voor niemand van het team. Een groot pluspunt is dat het hele team je project mee opvolgt en je dus bij iedere medewerker terecht kan. De online profielen zijn heel handig voor opvolging als verkoper. Voor ons was de verkoop een grote stap maar dankzij Immo Haven hebben we onze dromen kunnen waarmaken."

 • Ingrid

  Ingrid

  "Mijn woning is zeer snel verkocht aan de volledige vraagprijs. Immo Haven nam alles uit handen en heeft mij begeleid van A tot Z. Kortom, vlot verkopen zonder zelf ergens voor te lopen? Dan ben je bij Immo Haven aan het juiste adres."