Onze succesverhalen

 • Els

  Zeer professioneel kantoor met kennis van zaken! Tof personeel, altijd heel vriendelijk. Beste kantoor in Alken, Sint-Truiden en omstreken! Echte aanrader!

 • Sarah

  Bij Immo-Haven staat de klant centraal en dat voel je onmiddellijk. Het verhuurteam is helder in communicatie, vriendelijk, behulpzaam in elk opzicht, zeer goed bereikbaar, eerlijk en last but not least efficiënt. Als verhuurder kan je alles goed meevolgen via hun portaal.

  Kortom erg professioneel en een aanrader voor iedereen die een pand wil verhuren.

 • Stephane Herbots

  Stephane Herbots

  Na 10 maanden met een makelaar te hebben gezeten zonder resultaat ben ik gaan aankloppen bij Immo-Haven. Zeer professioneel ontvangen en begeleid, nadat alle nodige paperassen geregeld waren heeft het juist 3 dagen geduurd en mijn huis was verkocht.

  Proficiat aan dit geweldig team.

 • V.A.G Retrofit & Service

  V.A.G Retrofit & Service

  Met COVID was het een moeilijke opdracht om een woning te vinden, na maanden met verschillende makelaars zonder resultaat te boeken zijn we achteraf terecht gekomen bij immo haven in Sint-Truiden. Na 1 afspraak was het direct schot in de roos. Alles was professioneel en spoedig geregeld op ene dag tijd. Hiervoor willen wij Davy bedanken voor de professionele hulp en feedback, hij kon telkens onze vragen snel en goed beantwoorden.

  Verder willen wij Sofie ook bedanken voor de hulp met alles in orde brengen van verschillende opdrachten. Ik en mijn geliefde zijn jullie enorm dankbaar! Nu kan eindelijk afscheid nemen van Antwerpse gebied en een nieuwe mooie start starten in mooie omstreek Sint-Truiden.

 • Lesley

  Hartelijk en warm ontvangen bij Immo Haven te Sint-Truiden. Iedereen is er zeer vriendelijk. Alles wordt heel goed uitgelegd, ook het papier werk is heel vlot gegaan. Zelf kom ik van centrum Leuven, ik was opzoek naar een rustige omgeving en ik ben terecht gekomen in Wellen, alles is aanwezig naar wat ik had gevraagd en extra!

  De makelaar heeft zelf alles duidelijk en vlot uitgelegd, als er vragen achteraf waren kon ik die perfect stellen. Ook was hij heel vriendelijk en ging hij professioneel te werk, dankje wel Niels! Verder wil ik ook het team bedanken, dankzij jullie allemaal heb ik mijn thuis gevonden hier in het mooie en rustige Wellen!

  Heel hard bedankt, doe zo verder! :)

 • Guido

  Je wordt tijdens het ganse proces constant op de hoogte gehouden, heel de administratieve rompslomp wordt keurig in orde gebracht, zodat op het einde van de procedure het volstaat om je handtekening te plaatsen.
  Luxe-service !

 • Lia, Johan en Jonathan

  Davy,
  Wij waren erg blij met uw begeleiding, gisteren in de Kennedylaan.
  Uitgebreide info, meedenken...moest u deelnemen aan het programma
  "Huizenjagers", we quoteerden u ronduit met een "10".
  Het pand beantwoordde perfect aan onze verwachtingen qua afwerking, ligging...
  echter de leefruimte was een beetje eng voor 3 volwassenen. Ook was een (kleine) aparte ruimte
  voor berging, wassen en drogen een grote plus voor comfort.
  Nogmaals onze beste dank,
  en wij hopen op verdere voorstellen van u en uw kantoor.

  Vriendelijke groeten,

  Lia, Johan en Jonathan Andries

 • Lisa

  Lisa

  Ik zou Immo-haven aan iedereen aanraden. Wij werden doorheen ons proces geholpen door Davy. Nu, een betere makelaar dan hem kan je je niet wensen. Altijd even vriendelijk, heel veel geduld, eerlijk,.. kortom alles wat je als klant verlangen kunt. Want.. het gaat toch om de belangrijkste/grootste aankoop van je leven. 100x dank!

 • Foto

  Martine

  Een verrassende en heel aangename ervaring als verkoper met het dynamische en heel professionele jonge team van Immo Haven.

  Snelle, eerlijke en transparante handeling, altijd met een big smile.

  Aan iedere collega voor en achter de schermen: chapeau en merci!!

 • Philip en Anja

  Philip & Anja

  "Zeer tevreden met de verkoop van onze woning door Immo Haven, de eerste dag na het tweede bezoek al verkocht. Correcte prijsschatting en vriendelijk personeel, ... Doe zo voort!"

 • Anja, Jeroen en Guido

  Anja, Jeroen & Guido

  "Voor de verkoop van onze woning waren wij verbaasd over de snelheid en vriendelijkheid van de medewerkers van Immo Haven. Vanaf het begin tot het einde verliep alles naar wens en dit steeds met een glimlach. Onze woning was verkocht binnen 1 maand. Kortom wij zijn zeer tevreden en nogmaals een dikke merci aan het ganse team."

 • Cindy & Zoë

  Cindy & Zoë

  "Wij zijn moeder en dochter en besloten op zoek te gaan naar een nieuwe woning met een grote tuin, dit vonden we bij Immo Haven. We kregen een leuke rondleiding met alle nodige info en kregen snel alle documenten per e-mail doorgestuurd. Nadat deze aankoop rond was, hebben we dankzij hun vlotte en toffe werkwijze de verkoop van onze huidige woning ook aan hen toevertrouwd. Ook hier verliep alles - ondanks de coronamaatregelen - vlot en soepel en was ons huis in een mum van tijd verkocht!"

 • Laura en Kevin

  Laura & Kevin

  "De verkoop van ons huis is super vlot verlopen en we hebben zelf geen zorgen gehad. Geen enkele vraag is teveel voor niemand van het team. Een groot pluspunt is dat het hele team je project mee opvolgt en je dus bij iedere medewerker terecht kan. De online profielen zijn heel handig voor opvolging als verkoper. Voor ons was de verkoop een grote stap maar dankzij Immo Haven hebben we onze dromen kunnen waarmaken."

 • Ingrid

  Ingrid

  "Mijn woning is zeer snel verkocht aan de volledige vraagprijs. Immo Haven nam alles uit handen en heeft mij begeleid van A tot Z. Kortom, vlot verkopen zonder zelf ergens voor te lopen? Dan ben je bij Immo Haven aan het juiste adres."